Daily Quote:

"Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving." Albert Einstein

Happy Weight Plan, Kieslijst Goed-voor-de-lijn producten







Bij voorkeur:
  • Aardappelen/pastagerechten
Gekookte aardappelen, volkorenmacaroni, volkorenspaghetti, peulvruchten, zilvervliesrijst
  • Brood en graanproducten
Volkorenbrood, roggebrood, bruinbrood, bruin knackebrod, volkorenbeschuit, havermout, brinta, muesli, fruit n fibre, of andere volkoren ontbijtgraan
  • Broodbeleg
Fruit (plakjes appel, banaan, aardbeien), groente (komkommer, radijs, sterkers, tomaat), gekookt eitje, groentespread, halvajam, honing, appelstroop, vruchtenhagel
  • Margarine, halvarine e.d.
Dieet halvarine 40% vet, halvarineachtig product 35% vet, alle soorten olie, vloeibare margarine of bak en braad
  • Kaas
Cottage cheese, kaas 20+ en 30+, smeerkaas 20+ en 30+, magere kwark, zonnezuivel, brie light
  • Vleeswaren
Achterham, schouderham, filet americain, fricandeau, kalkoenham, kiprollade, magere rollade, rookvlees, rosbief, casselerrib
  • Vlees
Bieflappen, biefstuk, runderpoelet, rosbief, magere runderlappen, tartaar, haaskarbonade, hamlappen, ribkarbonade, ongepaneerd schnitzel, mager varkensvlees, fricandeau, haas, kalkoenfilet, kipfilet, kip zonder vel,
  • Vleesvervangers
Tahoe, tempé, quorn, ongepaneerde vegetarische burger, of balletjes, ei
  • Vis
Alle magere vissen, zoals kabeljauw, koolvis, tong, schelvis, tilapia, wijting, ongepaneerd
  • Melk en melkproducten
Magere of halfvolle melk, karnemelk, magere Bulgaarse yoghurt, magere kwark, magere vruchtenyoghurt zonder suiker
  • Groenten
Alle soorten groenten: vers, diepvries en blik zonder vette toevoegingen (boter, room)
  • Fruit
Alle soorten vers fruit
  • Hartige sauzen
Tomatensauzen (pot) zonder room en kaas, rode sauzen (ketchup), ketjap, magere jus, sla en fritessaus met 5-10% olie
  • Zoete en hartige tussendoortjes
Suikervrije drop en kauwgom, pepermuntje, volkorenbiscuit, lange vinger, café noir, sultana, bastogne, volkoren ontbijtkoek, Japanse mix, zoute stokjes.