Keep your balance
Daily Quote:
"Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving." Albert Einstein
Happy Weight Plan, Kieslijst Goed-voor-de-lijn producten
Bij voorkeur:
Aardappelen/pastagerechten
Gekookte aardappelen, volkorenmacaroni, volkorenspaghetti, peulvruchten, zilvervliesrijst
Brood en graanproducten
Volkorenbrood, roggebrood, bruinbrood, bruin knackebrod, volkorenbeschuit, havermout, brinta, muesli, fruit n fibre, of andere volkoren ontbijtgraan
Broodbeleg
Fruit (plakjes appel, banaan, aardbeien), groente (komkommer, radijs, sterkers, tomaat), gekookt eitje, groentespread, halvajam, honing, appelstroop, vruchtenhagel
Margarine, halvarine e.d.
Dieet halvarine 40% vet, halvarineachtig product 35% vet, alle soorten olie, vloeibare margarine of bak en braad
Kaas
Cottage cheese, kaas 20+ en 30+, smeerkaas 20+ en 30+, magere kwark, zonnezuivel, brie light
Vleeswaren
Achterham, schouderham, filet americain, fricandeau, kalkoenham, kiprollade, magere rollade, rookvlees, rosbief, casselerrib
Vlees
Bieflappen, biefstuk, runderpoelet, rosbief, magere runderlappen, tartaar, haaskarbonade, hamlappen, ribkarbonade, ongepaneerd schnitzel, mager varkensvlees, fricandeau, haas, kalkoenfilet, kipfilet, kip zonder vel,
Vleesvervangers
Tahoe, tempé, quorn, ongepaneerde vegetarische burger, of balletjes, ei
Vis
Alle magere vissen, zoals kabeljauw, koolvis, tong, schelvis, tilapia, wijting, ongepaneerd
Melk en melkproducten
Magere of halfvolle melk, karnemelk, magere Bulgaarse yoghurt, magere kwark, magere vruchtenyoghurt zonder suiker
Groenten
Alle soorten groenten: vers, diepvries en blik zonder vette toevoegingen (boter, room)
Fruit
Alle soorten vers fruit
Hartige sauzen
Tomatensauzen (pot) zonder room en kaas, rode sauzen (ketchup), ketjap, magere jus, sla en fritessaus met 5-10% olie
Zoete en hartige tussendoortjes
Suikervrije drop en kauwgom, pepermuntje, volkorenbiscuit, lange vinger, café noir, sultana, bastogne, volkoren ontbijtkoek, Japanse mix, zoute stokjes.
Nieuwere post
Oudere post
Homepage